Szkolenie: COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI - KURS

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...
Kategoria:

Adres WWW wydrukowanej strony: http://www.szkolenia.eventis.pl//szkolenie/college-szkola-mistrzow-obslugi-gosci-i-zarzadzania-obiektami-gastronomicznymi---kurs-68871-id8

Informacje o szkoleniu

  • COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI - KURS


    ID szkolenia: 68871
    Kategoria: Szkolenia i Kursy
    Branża/temat: Turystyka i hotele
  • Adres szkolenia:

    Inkubator Przedsiębiorczości ALTER
    Al. Warszawska 102
    20-824 Lublin
    woj. lubelskie
  • Termin szkolenia:

    Data: 2.10.2017-31.03.2018
    Godziny zajęć (czas trwania):
    Edukacja to dwa semestry:
    zimowy (październik, listopad, grudzień) - 9 zjazdów,
    wiosenny (styczeń, luty , marzec) - 9 zjazdów.
  • Organizator szkolenia:

    Fundacja Promocji Edukacyjnej ORYLION
    Aleja Warszawska 102
    20-824 Lublin
    woj. lubelskie
    O firmie Inne oferty firmy
Fundacja Promocji Edukacyjnej ORYLION
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Narzędzia: Poleć znajomemu Drukuj
Wyszukaj inne
Szkolenia i Kursy

Opis szkolenia

Informacje podstawowe o szkoleniu:

Nabycie wiedzy na Kierunku: HOTELARSTWO I GASTRONOMIA
Specjalizacja: "POLISH MASTER RESTAURANT"
i ŚRODOWISKOWEJ LICENCJI ZAWODOWEJ.

Szkolenie skierowane jest do:

Przeznaczony dla osób pełnoletnich, kształcących i uczących się umiejętności menegerskich w połączeniu z umiejętnościami pracy w kuchni, na sali restauracyjnej i za barem. Oferta skierowana do właścicieli, managerów, kierowników restauracji, kelnerów, barmanów, kucharzy, nauczycieli klas branżowych, uczniów klas gastronomicznych i hotelarskich.

Program szkolenia:

Program obejmuje 144 godziny, 18 dni zajęć w grupach 12-osobowych

1. Obsługa Gości – 3 zjazdy
2. Mixologia , flair - (kurs barmański) – 2 zjazdy
3.Sommelier - Enologia - tajniki – 1 zjazd
4. Hotelarstwo – 1 zjazd
5. Savoir vivre -(etyka, kultura, protokół dyplomatyczny, public relations, negocjacje, umiejętności osobiste komunikacja) – 1 zjazd
6. Zarządzanie Obiektami Gastronomicznymi – 2 zjazdy
7. Silver service– 2 zjazdy
8. Marketing i reklama – 1 zjazd
9. Technologia gastronomiczna ( gastronomia od kuchni ) – 2 zjazdy
10. Innowacje i Standardy Obsługi Gości z podziałem na różnice kulturowe – 1 zjazd
11. Barista art.cafe/ Hydrosommelier – 1 zjazd
12. Culinary Arts – 1 zjazd

Informacje o prelegentach:

Trener
Atutem naszych szkoleń są wybitni, uznani trenerzy. Do każdego z tematów szkoleniowych wyznaczone zostały osoby z bogatym doświadczeniem i wysokimi kompetencjami, przede wszystkim praktycy.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 5000 zł - zw VAT

Cena zawiera:

materiały szkoleniowe, imienne zaświadczenie o ukończeniu szkolenia,indywidualne konsultacje z wykładowcą w trakcie szkolenia, możliwość rezerwacji zakwaterowania za dopłatą, ankieta oceniająca szkolenie,test sprawdzający wiedzę (pre i post test)

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

zgloszenia są przyjmowane telefonicznie oraz przez stronę: http://www.orylion.pl/szkolenie,college-szkola-mistrzow-obslugi-gosci-i-zarzadzania-obiektami-gastronomicznymi,3997.html

W okresie naboru od 01/05/2017 do 31/08/2017 obowiązuje promocja.
Bon Rabatowy - rabat wynosi 1500zł co finalnie obniża koszt do 3500zł/os

Szkolenie, kurs: COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI - KURS


Newsletter