Konferencja: COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI

Wyszukiwanie
Słowo kluczowe:
Np.: temat, miasto, nazwa organizatora...
Kategoria:

Adres WWW wydrukowanej strony: http://www.szkolenia.eventis.pl//konferencja/college-szkola-mistrzow-obslugi-gosci-i-zarzadzania-obiektami-gastronomicznymi-68869-id8

Informacje o konferencji

  • COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI


    ID konferencji: 68869
    Kategoria: Konferencje i Kongresy
    Branża/temat: Turystyka i hotele
  • Adres konferencji:

    Inkubator Przedsiębiorczości ALTER
    Al. Warszawska 102
    20-824 LUBLIN
    woj. lubelskie
  • Termin konferencji:

    Data: 1.10.2017-31.03.2018
    Godziny zajęć (czas trwania):
    Edukacja to dwa semestry:
    zimowy (październik, listopad, grudzień) - 9 zjazdów,
    wiosenny (styczeń, luty , marzec) - 9 zjazdów.
  • Organizator konferencji:

    Fundacja Promocji Edukacyjnej ORYLION
Zadaj pytanie:
Zgłoś uczestnictwo:
Narzędzia: Poleć znajomemu Drukuj
Wyszukaj inne
Konferencje i Kongresy

Opis konferencji

Informacje podstawowe o konferencji:

Uczestnik otrzymuje Środowiskową Licencję Zawodową i tytuł Polish Master Restaurant, otrzyma propozycję odbycia stażu w minimum dwóch polskich hotelach oraz możliwość pracy indywidualnej z ekspertem.

College ma swoje filie w Warszawie i Lublinie, edukacja to dwa semestry:
zimowy (październik, listopad, grudzień), - 9 zjazdów,
wiosenny (styczeń, luty , marzec) - 9 zjazdów.
Po ukończeniu i zdaniu egzaminu Akademik otrzymuje - ,,Branżową Licencję Zawodową'' akredytowaną przez Klaster Gastronomiczny -,,Polscy Liderzy Gastronomii''.

Konferencja skierowana jest do:

Przeznaczony dla osób pełnoletnich, kadry kształcącej i uczącej umiejętności menegerskich w połączeniu z umiejętnościami pracy w kuchni, na sali restauracyjnej i za barem. Oferta skierowana do właścicieli, managerów, kierowników restauracji, kelnerów, barmanów, kucharzy, nauczycieli klas branżowych, uczniów klas gastronomicznych i hotelarskich.

Program konferencji:

Program obejmuje 144 godziny, 18 dni zajęć w grupach 12-osobowych

1. Obsługa Gości – 3 zjazdy
2. Mixologia , flair - (kurs barmański) – 2 zjazdy
3.Sommelier - Enologia - tajniki – 1 zjazd
4. Hotelarstwo – 1 zjazd
5. Savoir vivre -(etyka, kultura, protokół dyplomatyczny, public relations, negocjacje, umiejętności osobiste komunikacja) – 1 zjazd
6. Zarządzanie Obiektami Gastronomicznymi – 2 zjazdy
7. Silver service– 2 zjazdy
8. Marketing i reklama – 1 zjazd
9. Technologia gastronomiczna ( gastronomia od kuchni ) – 2 zjazdy
10. Innowacje i Standardy Obsługi Gości z podziałem na różnice kulturowe – 1 zjazd
11. Barista art.cafe/ Hydrosommelier – 1 zjazd
12. Culinary Arts – 1 zjazd

Informacje o prelegentach:

Trener
Atutem naszych szkoleń są wybitni, uznani trenerzy. Do każdego z tematów szkoleniowych wyznaczone zostały osoby z bogatym doświadczeniem i wysokimi kompetencjami, przede wszystkim praktycy.

Koszt i warunki udziału

Ceny:

  • 5000zł - zw. VAT

Cena zawiera:

- materiały szkoleniowe - serwis kawowy, lunch - imienne zaświadczenie o ukończeniu szkolenia - indywidualne konsultacje z wykładowcą w trakcie szkolenia - możliwość rezerwacji zakwaterowania za dopłatą: 1 doba w hotelu *** obok siedziby- 150 zł os. w pok 1 osobowym ze śniadaniem - ankieta oceniająca szkolenie - test sprawdzający wiedzę (pre i post test)

Dofinansowanie z UE:

Nie.

Warunki udziału i przyjmowania zgłoszeń:

Całkowita cena to 5000 brutto.
W okresie naboru od 01/05/2017 do 31/08/2017 obowiązuje promocja.
Bon Rabatowy - rabat wynosi 1500zł co finalnie obniża koszt do 3500zł/os. Zniżkę otrzymasz otrzymasz dzwoniąc pod nr: 502465547

Szkolenie, kurs: COLLEGE SZKOŁA MISTRZÓW OBSŁUGI GOŚCI I ZARZĄDZANIA OBIEKTAMI GASTRONOMICZNYMI


Newsletter